Booking

Booking

Memory Lane is de slimme, pasklare oplossing voor  wie op zoek is naar een exclusieve event-, pop-up of horecalocatie op verplaatsing. Aan de hand van ons modulaire bouwsysteem bouw je in minder dan 48 uur een volledig functionele merkbeleving- of hospitality ruimte. Elke structuur heeft een specifiek nostalgisch thema om op die manier in te spelen op jouw verschillende behoeften en voorkeuren.

Samenwerken met Memory Lane?

Van de sleutel op de deur…

We bieden een kant-en-klare oplossing wanneer je op zoek bent naar een pop-up restaurant of winkelruimte op de plek waar jij het wil. In minder dan 48 uur bouwen we het concept van jouw keuze. We prikken een datum voor de op- en afbouw van de structuur en laten alles piekfijn achter na ons vertrek.

…tot de kers op de taart.

Maar we kunnen uiteraard ook veel verder gaan als je dat wenst. Eén van onze projectmanagers werkt samen met jou of met je eventpartner een voorstel uit. Een onvergetelijke maaltijd, aangrijpend live entertainment, subtiele merk-integratie en nog zo veel meer … Samen schrijven we het verhaal dat jij wil vertellen.

 

Meer dan honderd genodigden? Waarom breid je de duur van je evenement niet uit naar meerdere dagen? Je kan ook je evenement herhalen op verschillende momenten van de dag of je kan een aantal van onze opstellingen samenbrengen om zo je eigen Memory Lane te creëren …

Aanvraagformulier

Tracht hier zo volledige mogelijk te zijn in uw omschrijving van het project : datum, periode, capaciteit, specifieke wensen catering en live-acts, …