The Meat District - Info

Het is 1912, Manhattan, New York.

Na wat opnieuw een zwoele, broeierige avond is geweest ziet het ernaar uit dat de hitte nog een tijdje zal blijven hangen. De ondergaande zon zet de wolkenkrabbers in koper terwijl hier beneden dikke rookpluimen blazen uit de riooldeksels. U bevindt zich in het Meatpacking District. Het verkeer blokkeert de straten en honderden passanten haasten zich voorbij; allemaal onderweg maar niemand weet waar naartoe. Op de hoek, in een statig bakstenen gebouw, vlak naast een van de grootste slachthuizen in de buurt, broeit er iets … Vanaf de eerste verdieping galmen bluesklanken doorheen het geroezemoes. De geur van zoete marinades, gegrild vlees en zomer ontsnappen uit het openstaande raam, en vullen de straat met een talmende nostalgie. Welkom in het Meat District!

The Meat District’ is een modulaire restaurant-constructie, in zijn basisopstelling mag je het volgende verwachten:

  • Afmetingen: 9m diep, 13m breed en 5 meter hoog
  • Zittend 100 pers. + 20 terras & Walking-Dinner 180 pers.
  • Volwaardig binnen- & buitendecor met eyecatchers
  • Meubilair: Bar, tafels, stoelen, zitbanken
  • Standaard muziekinstallatie voor achtergrondmuziek.

Er bestaat geen standaardrecept voor het creëren van nieuwe herinneringen. Een herinnering is persoonlijk. Daarom voorzien we de mogelijkheid om te personaliseren. Een intiemere setting, een podium voor presentaties of je naam of merk stijlvol geïntegreerd?